CAPSULELE NO DOL, EFICIENȚĂ DOVEDITĂ PENTRU REDUCEREA DURERII

Caspulele No Dol, mai eficiente decât alte medicamente în reducerea intensității durerii

No Dol Capsule este mai eficient decât alte medicamente în reducerea intensității durerii. La această concluzie s-a ajuns în urma unui studiu dublu orb efectuat pe un eșantion de 40 de pacienți cu vârsta medie de 58 de ani, 67% dintre aceștia fiind femei. Toți acești pacienți aveau diagnostic de gonartroză.

În cadrul studiului, cei 40 de pacienți au fost împărțiți în două grupe: 20 dintre aceștia au fost tratați timp de trei luni cu Diclofenac, Ibuprofen, Naproxen și administrare intra-articulară de glucocorticoizi, iar ceilalți 20 de pacienți au fost tratați cu No Dol Capsule.

Concluziile studiului: 19 din cei 20 de pacienți  tratați cu No Dol au avut o reducere în intensitate a durerii (95%), în timp ce doar 15 pacienți din grupul celor tratați cu medicamente s-au putut bucura de același rezultat.

Totodată, în urma studiului s-au verificat și efectele secundare ale produsului, astfel că un singur pacient tratat cu No Dol a avut tulburări gastrointestinale, în timp ce în grupul celor tratați cu medicamente, șapte dintre aceștia au prezentat astfel de tulburări.

Toate aceste rezultate confirmă eficiența și buna toleranță a produsului No Dol.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.